Culorile care te vindeca
     media: 5.00 din 1 vot

23.09.10
09:55
Vindecare prin culoare: aceasta metoda, numita cromoterapie, te ajuta sa te faci bine psihic prin intermediul culorilor hainelor, decoratiunilor, cosmeticelor. Ele iti influenteaza buna dispozitie : foloseste-le!

Ai nevoie de energie

Trebuie sa faci o cura de rosu. Accesorii rosii, palton rosu sau macar un fular rosu. Dimineata, opteaza pentru un gel de dus rosu si nu-ti fie frica sa aplici un pic de rosu pe buze, mai ales ca se poarta in aceasta toamna. Nu exagera totusi, caci excesul de rosu duce la agresivitate. Tempereaza rosul cu un pic de gri: perne gri pe un asternut de pat rosu.

Te-ai despartit de iubit

Movul este un aliat bun: el iti da forta pentru a continua si te ajuta sa te stabilizezi emotional. Cand iubitul te-a parasit, cand te simti singura in pat, preia controlul: cumpara o fata de perna mov, cumpara-ti bratari mov, un carnetel mov in care sa-ti notezi sentimentele. Movul si violetul sunt culori des utilizate in psihiatrie, provocand calmul si serenitatea. Combina movul cu un pic de alb, aceasta non-culoare fiind utila atunci cand se iau hotarari.

Ai stresul in sange

Stresul te consuma? Incepe o viata turcoaz! Opteaza pentru o agenda turcoaz si vei deveni zen chiar inainte de-a o deschide. Cumpara-ti un termos turcoaz pentru a lua cu tine ceaiul calmant. Daca vrei sa-ti iei o jucarie antistres, ai grija sa fie turcoaz. In birou, pune pe pereti cateva poze cu marea turcoaz. Combina turcoazul cu maroul. Maroniul este culoarea inradacinarii, a pamantului. El este sursa de confort si calm.

Vrei sa-ti calmezi furia

Nu reusesti sa-ti calmezi furia? Clateste-ti ochii in albastru! Aceasta este culoarea pacii, invita la calm si la comunicare. Poarta albastru cand stii ca vei avea o zi dificila. Priveste cerul si respira adanc. Combina albastrul cu un verde padure, o culoare purifianta si neutralizanta. Recurge la verde padure atunci cand esti invadata de emotii. Incearca si o plimbare in natura.

Esti ambitioasa: ai proiecte si vrei sa reusesti

Portocaliul este culoarea energiei si a socializarii, un stimulant neurosenzorial. Cu portocaliu prin preajma te vei simti bine in corpul tau si vei fi constienta de capacitatile tale. Asadar, intr-o perioada cu multe proiecte, poarta posete portocalii. Combina portocaliul cu un pic de negru: elegant, misterios, calitati esentiale pentru a reusi in viata. Astfel vei da clasa proiectelor tale!

Ai nevoie sa te regasesti

Cu atatea treburi pe cap, ai uitat de tine? Regaseste-te in culoarea roz: reconfortanta, te ajuta sa te regasesti. Bea un vin rose seara, ia gel de dus roz, gomaj roz, perie roz, perdele roz si o esarfa roz. Alatura rozul de verde mar, culoarea seninatatii si a pauzei.Sursa: ele.ro


Ingerii de serviciu
     media: 0.00 din 0 voturi

19.09.10
20:52
compassion001

Cand plini de bune intentii dam un sfat sau oferim un sprijin o facem cu sentimentul ca ajutorul nostru foloseste, salveaza. Ideea de salvare presupune un salvator. In care persoana aflata in dificultate isi pune nadejdile mai mult decat in ea insasi. Crede ca solutia se gaseste la celalalt. Altfel s-ar fi salvat singura, nu-i asa? Da, … de aici incep problemele.

Odata ce s-a convins ca solutia este in terenul salvatorului, isi preda puterea personala in mainile acestuia. Astfel, intentia buna a salvatorului devine un act de incapacitare la adresa celui salvat. In forul lui interior, cel salvat se recunoaste incapabil, infirm.

Primii care au nevoie de ajutorul nostru sunt copiii. Apoi rudele, prietenii, clientii, etc. Oricum, fiecare dintre noi a jucat, la un moment dat, rolul de salvator.

Este important sa stim cum sa livram celorlalti solutia, sfatul, suportul, sprijinul, astfel incat sa le oferim cu adevarat putere.

Superioritatea salvatorului

E greu sa rezisti sentimentului de superioritate cand crezi ca tu detii solutia vietii cuiva. Dar asta ar insemna sa ignori faptul ca fara tine persoana este tot timpul in grija Vietii, in grija lui Dumnezeu. Si ca fara tine viata va gasi o modalitate de a scoate persoana din impas. Tu poti fi, pentru moment, un instrument destul de bun. Daca nu, se va gasi altcineva sau altceva. Nu neglija puterea de imaginatie a Vietii!

Ingamfarea de a crede ca experienta sau invatatura ta detin secretul fericirii altuia este platita cu pretul nefericirii celui manipulat si dependenta de ajutorul tau.

Superioritatea face rau atat salvatorului pervertit la trufie morala cat si celui salvat, impins sa creada ca solutiile lui se afla doar in mana binfacatorului sau. Reducandu-si astfel posibilitatile extraordinare oferite in permanenta de Viata.

Uciderea posibilitatilor

TwoPaths

Cand acorzi ajutorul trebuie sa vezi aceasta legatura a persoanei cu Viata insasi, sa-i vezi posibilitatile de salvare cu si fara tine. Sa-i vezi posibilitatile! Nu neputintele.

O mama mi se plangea odata de fiul ei ce se afla intr-un anturaj dubios. Dorea sa il salveze cat nu era prea tarziu. Am rugat-o ca inainte de a face orice gest de salvare sa imi spuna cum vede in prezent viata fiului ei. Un dezastru! a exclamat. Ce vede in viitor? Catastrofe! Fara sa-si dea seama profetea ce era mai rau pentru el, dar pretindea ca il poate salva de calamitatile date ca sigure, desi nu ii vedea nici o posibilitate de salvare (decat prin ea), nici o putere de a se extrage singur sau de a putea sa faca in viata si altceva decat sa intre in probleme.

Cand salvatorul nu vede decat dezastrul in care te afli nu face decat sa te adanceasca si mai mult in drama. Salvatorul trebuie sa vada reusita, POSIBILITATILE, sa te vada inconjurat de posibile piste care te duc spre viitoruri materializabile. Este o profetire a succesului ce se poate realiza chiar daca salvatorul nu mai este acolo.

Cand vezi posibilitatile de salvare pentru cineva, te vindeci de superioritate, de convingerea paguboasa ca doar tu detii cheia salvarii, te vindeci de ideea falsa ca fara tine (fara sfatul, indrumarile, povetele, ocrotirea, grija, bunurile, banii sau iubirea ta) dezastrul este iminent.

Incepi sa vezi ceea ce esti cu adevarat – doar un pasager, care in calatoria sa intinde o mana de ajutor. Cel aflat in dificultate are posibilitatea sa te prinda de mana. Daca nu o face, ii raman intotdeauna si alte posibilitati (si chiar o iesire din situatie aparent mai putin fericita poate conduce, in functie de modul in care a traversat individul lectia sa de viata, catre un final fericit).

ManInUniverse

Dar daca te vezi singura lui sansa, ii ingradesti viziunea asupra posibilitatilor infinite pe care i le ofera existenta.

Cand un parinte ucide posibilitatile copilului sau – prin griji exagerate, prin prognoze catastrofice – ii creeaza matricea ratarii. La nivel energetic si sufletesc copiii simt aceasta ghilotina si se revolta. La suprafata, actele lor de rebeliune si de nerecunostinta par ilogice. Dar, de fapt, ei protesteaza impotriva uciderii viitorului lor. Nu a viitorului adus de calea (gresita, poate) pe care se afla. Ci a Vietii pe care o au in fata, a posibilitatilor ce pornesc din fiinta lor, posibilitati pe care parintele nu le mai vede sau nu le mai gireaza.

O alta mama imi povestea ca fiul ei era dependent de alcool si de substante ilegale, era deosebit de violent si se ajunsese pana intr-acolo incat toate rudele o somau sa rupa orice fel de legaturi cu el deoarece il vedeau ca iremediabil pierdut. Era distrusa. Astrologic, tanarul avea posibilitati remarcabile de realizare in viata. I-am explicat ce atitudine sa adopte fata de el – am insistat sa lase ca aceste posibilitati remarcabile sa existe in campul copilului ei. Ne-am revazut dupa cinci ani. Mi-a spus ca a facut intocmai cum i-am spus si ca era fericita pentru aceasta. Fiul ei era casatorit, licentiat, avea o afacere si devenise omul descris de harta sa astrala. Posibilitatea s-a materializat pentru ca parintele a crezut in ea pentru ca nu i-a ucis-o asa cum cerea familia.

Uneori este extrem de greu sa te convingi ca mai exista posibilitati de salvare, ca desi gestul de ajutor iti este respins in ceasul al 12-lea, sa admiti ca viata are propriul ei timp si propriile ei variante de succes. Este greu sa vezi drumul salvarii pentru o persoana care pare absenta in propria viata, neinteresata de implinirea vietii sale. Dar este unul din cele mai pretioase daruri de vindecare pe care il poti face: sa vezi mereu vii si accesibile posibilitatile de salvare. Astfel creezi pentru acea persoana legaturi puternice cu o alta varianta a vieti sale. La un moment dat, aceste odgoane o vor trage afara din povestea ei. Daca ajutorul tau direct nu a putut s-o faca, aceasta legare magica la o alta varianta a viitorului sau va lucra in timp.

Asa cum am discutat pe marginea articolului despre Legea Vibratiei, orice intentie/gand/traire/viziune genereaza un camp de influenta. Viziunea posibilitatilor de reusita va crea matricea succesului. Astfel devenim ursitori benefici si ingeri salvatori fara sa ne impunem ajutorul in viziune personala.

Mesianismul ca profesie

In ultimii ani ne-am aflat sub un bombardament mediatic cu privire la dezastrele incalzirii globale, cu privire la decaderea morala, la lipsa perspectivelor pentru civilizatia noastra, referitor la interesele corporatiilor… E clar, trebuie sa fim slavati.

Nici o problema, avem o gramada de salvatori!

Avem autori, indrumatori, invatatori, maestri, propagandisti, traineri, politicieni, moderatori, analisti, specialisti in channeling care ne pot face legatura cu ingeri specializati, cu fiinte astrale capabile de salvari colective. Toti vor sa ne intinda o mana de ajutor. Iar cei care au nevoie de sprijin nu trebuie sa ezite sa o prinda si sa fie recunoscatori pentru asta.

Dar daca toti acesti salvatori ne ucid posibilitatile, sprijinul lor este mai mult un bilet spre dependenta, spre nesiguranta si iluzii. Iar uciderea posibilitatilor incepe cu convingerea lor ca in ceasul al 12-lea doar ajutorul lor profesionist ne mai poate salva. Ca suntem pe marginea prapastiei.

Chiar daca suntem cu adevarat pe marginea prapastiei, un salvator adevarat iti va intinde mana dar va accepta ca exista si posibilitati in afara gestului sau. Si asta se va vedea din seninatatea cu care accepta ca ii respingi sprijinul sau indrumarea.

Daca planeta trebuie cu adevarat salvata, atunci trebuie sa incepem sa vedem pentru ea variante de salvare – cu si fara noi. Pamantul are propiile lui mecanisme de reglare ce functioneaza fara sa ne intrebe daca suntem de acord. Dar acordul nostru poate dirija si accelera procesul.

Daca omenirea trebuie salvata atunci sa incepem cu noi insine, gasind posibilitati de traire a unei vieti implinite apeland in primul rand la propiile resorturi, la sufletul si constiinta noastra.

Daca un semen ne cere sprjinul sa il oferim vazand pentru el posibilitati de salvare si in afara ajutorului nostru.

Concluzie

Zen_rock_sand

De fiecare data cand ne oferim sprijinul, sa eliberam persoana ajutata de conditionarile noastre. Cand intindem o mana de ajutor sa intelegem ca o facem si pentru noi – vrand-nevrand ne punem intr-o pozitie de putere.

Si cu atat mai mult, trebuie sa onoram pe cel sprijinit, vazand in el puterea de a face fata situatiei, fie ca ne accepta sau ne respinge sprijinul.

In mod real, nimeni nu are nevoie sa fie salvat de nimic. Viata are grija de asta. Viata creeaza pretextul salvarii, ajutandu-ne sa ne imbogatim sufletul si sa ne accesam Constiinta.

Fiecare este responsabil pentru el insusi, fiecare detine in interiorul sau toate solutiile problemelor sale. Darul pe care ni-l putem face este sa ne ajutam reciproc in recunoastera posibilitatilor.Articol de Camelia Patrascanu
www.horoscoptv.ro


Ce zodie esti?...stii cand ar trebui sa lasi sau nu de la tine?
     media: 5.00 din 2 voturi

15.09.10
20:59
Berbec: Ai tendinta de a te proteja foarte mult si nu iti exprimi sentimentele usor si chiar daca o faci, tot timpul iti pui o limita, daca primesti iubire este la fel de important sa o si impartasesti, spune ce este in inima ta atat cat iti permite, las-o din cand in cand sa sopteasca si ea alinturile pe care le simte.

Taur: Esti o persoana foarte puternica, care atunci cand se incapataneaza nu cedeaza nici un centimetru indiferent daca are dreptate sau nu, devii tare ca o stanca ... insa sunt unele cazuri unde trebuie sa faci compromisuri pentru ca lucrurile sa mearga bine pe ambele parti, decat doua drumuri care merg in sensuri opuse mai bine doua drumuri care merg alaturate.

Gemeni: Nu imparti propriile lucruri, poate chiar nici ideile sau planurile pe care vrei sa le pui in practica, unele persoane te considera o fiinta extrem de egoista care se pune doar pe ea pe primul plan, insa nu este un lucru adevarat, pur si simplu tu stii ce vrei si ce nu, nu te lasi influentata usor. Cand te simti pregatita, imparte cu persoanele in care crezi ca poti avea incredere lucruri sau planuri care iti sunt dragi pentru a le arata ca ii apreciezi suficient de mult incat sa aiba parte de increderea ta.

Rac: Daca esti constienta ca poti tinti mai sus atunci fa acest lucru fara nici o teama, nu te lasa influentata de ce spun cei din jurul tau sau de ce cred ei ca ar fi mai bine pentru tine, numai tu iti cunosti cu adevarat valoarea si potentialul pe care il detii si chiar si acesta mai trebuie din cand in cand provocat pentru a descoperi ca limitele pot fi uneori depasite.

Leu: Reactionezi foarte repede indiferent de situatie, uneori sentimentele fie ele de ura, dragoste sau ambitie te controleaza prea mult, prea puternic incat nu mai ai puterea de a lua o decizie corecta asupra lucrurilor pe care le faci sau le spui; incearca sa obtii un echilibru cand vine vorba de anumite situatii si impune-ti sa te stapanesti chiar daca prin interior ai vrea sa faci cu totul altceva ... da-ti timp de meditatie si reactioneaza de abia dupa ce aceste sentimente au slabit in intensitate si poti vedea lucrurile mult mai clar.

Fecioara: Incearca sa nu judeci oamenii dupa primul contact chiar daca nu iti plac, lasa un pic de timp inainte de a-ti face o parere generala despre persoana respectiva, pentru ca s-ar putea sa descoperi intre timp ca te poate surprinde intr-un mod foarte placut.

Balanta: Exista momente cand trebuie sa te gandesti mai mult la tine decat la ceilalti din jurul tau, poate fi considerat ca un lucru egoist sau poate rautacios, dar in cazul tau nu e asa deoarece lasi pe ceilalti, fara sa vrei, datorita caracterului generos, sa te influenteze si sa iei decizii in functie de nevoile lor si nu de ale tale.

Scorpion: Sacrifici din personalitatea ta pentru a face placere unei persoane care nu te merita, trebuie sa te aprecieze pe tine ca persoana, pentru caracterul tau si pentru ceea ce esti nu pentru ceea ce ar vrea el ca tu sa fii. Nu te transforma in altcineva pentru a cuceri inima cuiva care indiferent ce ai face si cat te-ai schimba nu te va iubi mai mult.

Sagetator: Rabdare, ai nevoie de timp pentru tine sa meditezi la ceea ce vrei sa ai sau laceea ce ai si sa iti dai seama cum sa mentii echilibrul, acorda-ti timp din cand in cand pentru tine pentru a te redescoperi altfel vei deveni ca un robot care face anumite lucruri doar gratie rutinei si datoriei, nu pentru ca simti ca vrei sa faci asta.

Capricorn: Esti o persoana mai realista nu te entuziasmezi usor si nu crezi ca tot ce zboara se mananca, cu atat mai putin nu crezi in povestile ce apar peste noapte, tu ai nevoie de dovezi concrete, de argumente pentru a fi sigura de ceva anume. Insa nu toti sunt la fel cum esti tu si alte persoane prefera sa creada chiar daca nu sunt dovezi, si poate sunt un pic naive si prea optimiste ... insa fii alaturi de ele pentru ca aduci in viata lor un pic de echilibru, dar si ele speranta in viata ta.

Varsator: Nu incerca sa iti impui parerile chiar daca stii ca ai dreptate, fie ca sunt acceptate sau nu vorbele tale, nu iti consuma energiile pentru a dovedi ceva ce unii chiar nu vor sa inteleaga si bat din acelasi picior, cu acelasi pantof aceeasi piatra. Treci mai departe si cauta parteneri care au subiecte in comun cu tine.

Pesti: Personalitatea ta cere atentie, dar si ofera atentie, iti place sa alinti si sa iubesti, sa fii deschisa si te implici cu toata inima. Insa aceasta atentie ascunde si o posesivitate pe care cu greu ti-o poti controla, mereu simti nevoia de a te sti sigura de sentimentele cuiva si de aici apar indoielile si chestionarile, cicaleala, telefoanele, gelozia. Trebuie sa inveti sa iti tii sentimentele sub control, sa nu sufoci, sa nu pui presiuni ce nu isi au rost altfel cu usurinta poti ajunge la ruperea unor relatii pe care cu adevarat ti le doresti.Lasa-l sa te cucereasca
     media: 0.00 din 0 voturi

15.09.10
20:44
Se stie ca barbatilor le place sa fie cuceritori. Pentru cei mai multi dintre ei, nu scopul in sine, de a avea o relatie, e cel care conteaza, ci mai degraba jocul acela in care femeile se lasa sau nu cucerite, cred ei, de farmecul propriu. Odata terminat jocul, cei mai multi aleg sa plece intr-o alta vanatoare, luand-o de la capat, pe cai cunoscute deja, sperand intr-un alt final fericit.

Cea mai frecventa greseala pe care femeile o fac e aceea de a intrerupe jocul mult prea devreme, convinse fiind ca l-au gasit pe Fat-Frumos si ca traiesc o poveste nemuritoare. Or, se pare ca tocmai aceasta atitudine ii indeparteaza pe cei mai multi dintre barbati, speriati adesea de perspectiva matrimoniala ce ar putea incolti in mintea femeii.

Concret, foarte des femeile isi lasa partenerii sa patrunda prea mult in spatiul propriu, din dorinta de a imparti totul. Dispare misterul, dispare interesul pentru ceea ce s-ar putea ascunde in spatele unui suras, iar rezultatul e foarte usor de inchipuit. Cum am putea oare face astfel incat sa nu distrugem prea devreme elanul unui barbat indragostit ?
Ei bine, foarte simplu. In prim rand, lasa-l sa creada ca are putere de decizie. Atunci cand te invita in oras, sau faceti planuri pentru un week-end impreuna, nu-i impune vreun loc sau timp. Desigur, el te va intreba unde vrei sa mergeti, ce vrei sa faceti, dar cel mai adesea acesta e un semn ca nu te cunoaste inca suficient si nu vrea sa dea gres. Daca il intrebi la randu-ti, ce are de gand, ii vei da de indata impresia ca a preluat controlul, ca poate incerca sa te cucereasca prin ideile lui. Desigur, ceea ce barbatii nu stiu in astfel de situatii, e ca de fapt femeile care “merg pe mana lor” vor de fapt sa vada cum se descurca, si sunt prea putin interesate de aranjamentul in sine.

Apoi, nu-l complesi cu intentii feministe. Nu incerca sa platesti o cina romantica , de exemplu, pe motiv ca nu te simti confortabil. Se stie ca barbatii au fost in vremuri indepartate cei care au avut grija de partenerele lor, iar acest din urma artificiu e cel care le mai aduce aminte de ancestrala dependenta pe care femeile o aveau fata de ei. Desigur, nu trebuie sa cazi nici in extrema cealalta, in care profiti de bunavointa lui, dar nu strica din cand in cand sa il lasi sa iti cumpere cadouri, incercad sa te multumeasca.

In fine, nu-i sari in brate de fiecare data cand il vezi. Cu atat mai putin, nu incerca sa il atragi in pat, cand inca nu simti ca e pregatit. In caz contrar, pentru el tinta va fi fost cucerita, si jocul intrerupt mult inainte de pauza. Cu cat ii arati mai mult ca ii simti lipsa, cu atat vei deveni ai neinteresanta.

Pastrandu-ti feminintatea, jucandu-te gingas cu mintea lui, lasa-l sa te cucereasca in fiecare zi, si poate o va face pana la adanci batraneti.

Sursa: egirl.ro


Sampoane periculoase!!!!
     media: 0.00 din 0 voturi

15.09.10
13:55
Atentionare de la guvernul din Dubai
Dangerous Shampoo!!!
Banned By Dubai Government!!
www.FunAndFunOnly.net

www.FunAndFunOnly.net

www.FunAndFunOnly.net

www.FunAndFunOnly.net


www.FunAndFunOnly.net

www.FunAndFunOnly.net
Sodium Laureth Sulfate (SLS)
CLEAR , FRUCTIS , Vo5, Palmolive, Paul Mitchell, L'Oreal, Body Shop
All these Shampoos use a chemical called SLS which is actually a floor cleaner.
Toate aceste sampoane folosesc SLS care este de fapt pentru curatarea podelelor. They are used so as to produce more foam.
Se foloseste SLS pentru a produce mai multa spuma..

Imagine what a floor cleaner can do to you hair and scalp.
Imaginati-va ce poate face aceasta substanta pentru podele parului si scalpului Dvs.
It will damage the very roots of your scalp. Va va afecta radacinile si pielea.
Check out for SLS in toothpaste too!!!
Verificati prezenta SLS si in pastele de dinti.
Use the ones which are free from this extremely harmful chemical.
Folositi sampoane sau pasta de dinti fara SLS.
Type in 'SLS Free Shampoo' or 'SLS Free Toothpaste' in Google.Com to get a list of companies selling safe products.
Cautati pe Google "SLS Free Shampoo" sau" SLS Free Toothpaste" pentru a gasi produse fara SLS.


Termeni si Conditii de Utilizare