Pilaf cu bucati de carne de pui si oregano
     media: 5.00 din 4 voturi

08.05.11
13:36

- 2 copane mari de pui fierte inainte
- o cana de orez
- 2 morcovi fierti
- o rosie medie decojita
- ceapa calita un pic in ulei de masline
- oregano
- piper
- boia dulce
- usturoi praf

Se fierbe orezul, dupa ce scade apa, se adauga rosia decojita impreuna cu sosul de rosii, morcovii taiati cubulete, ceapa ce a fost calita impreuna cu bucatile de carne un pic si putin praf de usturoi, sare si boia dulce, se adauga in vazul cu orez si celelalta igrediente, se amesteca si spre final se adauga piper si oregano.

Pofta buna!


Supa cu pui si cartofi noi
     media: 5.00 din 3 voturi

08.05.11
12:53

- 2 aripioare si 1 gat fiecare isi pune cantitate dorita, noi pentru ca suntem doua persoane si peste 2 zile vrem altceva, nu facem ca la popota
- 2 cuburi Knorr de patrunjel
- 3 morcovi
- 1 cartofoi
- 1 ceapa
- rosii decojite din conserva

Carnea de pui se spala si se pun la fiert in apa rece. Cand carnea e aproape fiarta se adauga ceapa tocata marunt, morcovii curatati taiati in cubulete ca si cartofii, rosiile si ele taiate in felii. Se fierb bine si cand sunt gata se potriveste un pic de sare, cele 2 cuburi de Knorr de patrunjel.

Pofta buna!







Termeni si Conditii de Utilizare