Rugaciune pentru prunci
     media: 5.00 din 2 voturi

19.10.11
22:59
RUGACIUNE PENTRU NASTEREA DE PRUNCI

Rugaciune este foarte folositoare pentru a avea copii. Rugaciunea se rosteste in fiecare seara cu multa credinta si nadejde in Dumnezeu. Este bine ca rugaciunile sa fie impletite cu post. Dumnezeu asculta toate rugaciunile doar ca le implineste la momentul potrivit. Nu trebuie pierduta speranta niciodata!

“Dumnezeule Atotputernic, Care ne-ai poruncit dintru inceput sa ne inmultim si sa umplem pamantul, cel ce ai facut sa rodeasca pantecele Sarrei, Rahilei si Elisabetei, Cel ce imparti viata si o binecuvantezi, Cel ce te-ai pogorat din ceruri si te-ai intrupat de la Duhul Sfant si din Fecioara Maria si Te-ai facut om, Caruia nimic nu-Ti este cu neputinta, primeste glasul rugaciunii noastre si indura-te de noi, daruindu-ne prunc de care sa ne bucuram si pe care sa-l inchinam Tie, ca noi in Tine ne punem toata nadejdea noastra si Tie slava inaltam: Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin”

-----------------------------

RUGACIUNE CATRE SFANTUL ANTON PENTRU A DEVENI MAMA

Rugaciunea se rosteste noua marti la rand, se tine post negru pana la apusul soarelui, iar in restul zilei se mananca numai mancare de post .

"Sfinte Antoane, mangaietorul sufletelor mahnite, priveste cu indurare si vezi cum traiesc in intristare, pentru ca Dumnezeu nu mi-a dat harul de a deveni si eu mama, sau daca devin, imi curma bucuria, luandu-mi copilul de la san. Copiii sunt legatura de iubire dintre soti. Mijloceste, deci pentru mine la Domnul, ca el sa ne mangaie cu un copil si sa ni-l tina in viata.

Eu fagaduiesc ca il voi creste si educa in frica lui Dumnezeu. Sfinte Antoane, pentru dragostea pe care ai avut-o pentru pruncul Isus, dobandeste-mi acest har. Iar daca bunul Dumnezeu a hotarat altfel, usureaza-ne mie si sotului meu traiul, cu haruri deosebite, ca sa fim pururi resemnati in vointa lui Dumnezeu si sa ne folosim de starea noastra pentru a spori in faptele bune in folosul aproapelui. Amin.”

---------------------------------

RUGACIUNE PENTRU PRUNCUL CARE SE AFLA IN PANTECELE MAMEI


Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi.

In afara acestei rugaciuni, mai cititi daca puteti si Paraclisul Maicii Domnului. Rugaciunile catre Maica Domnului ne ajuta foarte mult in orice moment al vietii noastre, mai cu seama cand ne dorim sa avem o nastere usoara si sa nastem prunci sanatosi. Maicuta Domnului este o buna mijlocitoare.

Doamne, Tu cel care ai zis oamenilor:” Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul”, binecuvantand nasterea de prunci, arata mila Ta si acestui copil care se afla in pantecele mamei sale si ajuta-l pe el sa se nasca la vremea randuita de Tine. Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.

Parinte Ceresc,Tu Care porti grija pasarilor cerurilor si infrumusetezi crinii taranii, poarta de grija si acestui copil care nu a vazut inca lumina soarelui. Tu esti cel care ai purtat de grija Preacuratei Fecioare cand a purtat in pantecele ei pe Dumnezeiescul Prunc.

Nu ne parasi acum nici pe noi, robii Tai, ci sa-l ocrotesti cu harul Tau pe pruncul acesta si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii tale. Iar mai apoi, luminandu-l cu Sfantul Botez, sa-l faci pe el madular ales al Sfintei Tale Biserici, pentru ca sa Te laude si sa te binecuvanteze in toata viata lui si in vecii vecilor. Amin
Termeni si Conditii de Utilizare